Resultaten eerste Lean Six Sigma examen 2020

Goede resultaten voor de Green en Black Belt examen kandidaten op het theorie examen.

Soms gespannen, goed voorbereid en zeker gemotiveerd namen donderdag 16 januari 2020 in totaal 36 Green en Black Belt kandidaten deel aan het Lean Six Sigma theorie-examen. Zowel de Black Belt als de Green Belt deelnemers hebben als gemiddeld cijfer een 6,5 behaald. Met een slagingspercentage van 79% voor de Green Belt, en 77% voor de Black Belt, feliciteren wij alle geslaagden van harte!

Volwaardige certificering tot Green Belt of Black Belt volgt na afronding- en beoordeling van een tweetal projecten. Voor de praktijkcertificering zijn er dit keer wederom projecten aangeleverd. Voor het merendeel geldt dat de toegepaste Lean Six Sigma methode goed werd toegepast en beschreven. 8 kandidaten die voor het praktijkexamen opgingen mogen zich nu officieel gecertificeerd Green Belt of Black Belt noemen. Een certificaat wordt naar hen verzonden.

Zelf ook een Green Belt, Green to Black Belt, Black Belt óf Master Black Belt opleiding volgen en gecertificeerd worden, of een verdiepend eendaags seminar volgen? Kijk dan bij onze opleidingen.