Lean Six Sigma onderwijs online aangeboden en planning examens aangepast

Het LSS onderwijs zal in mei als online module worden aangeboden, in verband met de geldende restricties rondom het Coronavirus.

Door de beperkingen rondom de bestrijding van het Coronavirus worden de LSS onderwijsprogramma's van 11-13 mei online aangeboden. Hiermee volgt IBIS UvA de richtlijnen van de universiteit, die voorschrijven dat er tot 1 juni a.s. geen fysiek onderwijs wordt gegeven. Dit betekent dat de opleidingsdagen korter zullen zijn, dat er meer (korte) pauzes zullen worden ingelast en dat er meer gewerkt zal worden met oefeningen, individueel of in groepjes.

Tijdens de training worden er naast de theorie veel oefeningen gedaan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van breakoutrooms waarbij deelnemers in groepen aan opdrachten kunnen werken en testvragen kunnen maken om het begrip van de stof te toetsen. De volgende opleidingsblokken zijn conform planning in juni en september en deelnemers van de Lean Six Sigma opleiding kunnen tot 1 oktober gebruik maken van projectbegeleding.

Het theorie-examen is verplaatst naar maandag 7 september 2020. De sluitingsdatum voor inschrijving voor het theorie-examen is 1 augustus 2020. De uiterste inleverdatum voor projecten blijft 1 juni 2020. De uitslag van het praktijkexamen wordt, conform de planning op 25 juni 2020 bekend gemaakt.