Green Belt en Black Belt opleiding succesvol gestart

Onder begeleiding van universitaire docenten Rob Goedhart, Leo Huberts en professor Ronald Does zijn meer dan 30 professionals begonnen met Lean Six Sigma!

Tweemaal per jaar worden de Lean Six Sigma opleidingen aangeboden op Green Belt en Black Belt niveau. Deze opleidingen leiden projectleiders op tot verbeterspecialisten. Zo leren zij alles over Six Sigma, Lean en Theory of Constraints, maar ook gerelateerde onderwerpen uit operations, project en change management komen aan bod om projectleiders volledig te ontwikkelen.

Deze maand zijn beide voorjaarsedities van start gegaan onder begeleiding van onze toptrainers en tevens universitaire docenten. Een Lean Six Sigma opleiding aan de UvA onderscheidt zich van andere aanbieders door academische reflectie en continue vernieuwing van het opleidingsmateriaal met de laatste inzichten uit de wetenschap en de praktijk. Een ander belangrijk motief voor deelname is de officiële certificering aan de UvA.

Mocht u zichzelf ook ontplooien tot verbeterspecialist dan kunt u zich inschrijven in de Green Belt of Black Belt opleiding om u van een plekje te verzekeren in de najaarseditie.