Doet u mee aan wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van Lean voor een organisatie?

De Lean methodiek wordt in veel varianten en op grote schaal in organisaties geïmplementeerd. Maar hoe effectief is het? Bart Lameijer van IBIS UvA onderzoekt de effecten van Lean op de ontwikkeling van organisatie specifieke competenties en vraagt uw medewerking.

Het doel van dit onderzoek is om te analyseren hoe de implementatie van Lean bijdraagt aan het succes van een organisatie op de lange termijn, waarbij aspecten als de cultuur van de organisatie, leiderschap, leren, kennisbeheer en de betrokkenheid van leveranciers en klanten meegenomen worden.

Bent u betrokken (geweest) bij de implementatie van Lean in uw organisatie? Dan zouden we het zeer waarderen als u mee wilt doen aan dit onderzoek door deze enquête in te vullen. De enquête is in het Engels en wordt anoniem behandeld. Dit onderzoeksproject is een internationale samenwerking van universiteiten in Europa en Azië. Mocht u vragen hebben over dit onderzoeksproject of een samenvatting van de resultaten van deze enquête willen ontvangen, neem dan gerust contact op met Bart Lameijer, senior-adviseur bij IBIS UvA.